Arrangement 5

Zeemanskoor en Uilen

– Koffie of thee met gebak
– Uilenshow
– Hollandse koffietafel (lunch)
– Rit langs authentieke boerderijen
– Zeemanskoor

Meer informatie hier:

Beschrijving:
In onze zaal in de prachtige Alblasserwaard ontvangen wij u graag met koffie en thee en een Kuipertje.

Vindt u uilen en roofvogels ook zo prachtig om te zien? Onze deskundige is zelf in het bezit van deze prachtige vogels en kan u er dus alles over vertellen. Hij neemt deze dieren mee om aan u te laten zien. U zult dingen leren waarvan u versteld zult staan! Neem een foto met één van deze fantastische dieren op uw schoot of uw schouder en laat deze memorabele foto thuis zien.

Voordat we aan het volgende deel van de dagtocht beginnen, kunt u genieten van de Hollandse koffietafel.

U bent in onze prachtige Alblasserwaard en wij laten u graag alle hoogtepunten zien! Denk aan de authentieke boerderijen welke u door de gehele Alblasserwaard tegenkomt. Enkele van deze boerderijen hebben prachtige kenmerken welke zijn aangebracht om de Sint Elisabethsvloed te herdenken. Onze gids herkent deze punten en wijst u er graag op.

Bij terugkomst staat het zeemanskoor al op u te wachten. Met hun geweldige show, die iedereen zal behagen, vullen zij de rest van de middag.

Prijs: op aanvraag.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *