Wie zijn wij

 

Wij zijn Desiree Aantjes-Kuiper & Gerrit de Boom en samen verzorgen wij volledig verzorgde dagtochten in de Alblasserwaard.

Dagtocht Boeken wordt georganiseerd vanuit Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper te Giessenburg. In 1985 zijn wij op onze boerderij begonnen met het maken van kaas. Met het maken van kaas kwam er een winkel bij. Wij hadden het geluk dat de provinciale weg werd afgesloten, waardoor er in de beginperiode veel van onze klanten door de omleiding bij ons terecht kwamen. Gedurende de jaren is ons klantenbestand gegroeid en hiermee kwamen de aanvragen voor kinderfeestjes, rondleidingen en meer. Het is onze passie om onze kennis en onze liefde voor het vak over te brengen aan jong en oud! Sinds enkele jaren is ons bedrijf daarom ook toeristisch geworden en genieten wij van de excursies die wij op onze boerderij mogen geven. Wij hebben een authentieke boerenzolder waar wij op vele manieren gebruik van maken: wij verzorgen lunches, wij laten een informatieve film zien over ons bedrijf, er is een museum met oude machines uit grootmoeders tijd en hebben hier zo nu en dan een (familie)feest. Vanuit onze passie breiden wij dit graag uit! Om deze reden organiseren wij nu ook dagtochten, om u een compleet beeld te geven van onze prachtige Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Waarom zou u een dagtocht boeken bij Dagtocht Boeken?

Door de samenwerking welke wij zijn aangegaan met Gerrit de Boom, welke al jaren actief is in het organiseren van dagtochten, beschikken wij over jarenlange ervaring in het toerisme. Dit in combinatie met onze passie, kennis en enthousiasme zal ervoor zorgen dat u naar huis gaat met een fijne herinnering!

Reacties gesloten.